Social media maatwerk - Social Kickstart

Maak van jouw collega's

CONTENT CREATORS & SOCIAL AMBASSADORS!

Hebben jullie de wens om het collectief of de organisatie online meer gezicht te geven,
om zo de naamsbekendheid en de gun factor in de regio te vergroten? Zouden jullie het onwijs gaaf vinden als (potentiële) klanten bij de behoefte aan jullie product of dienst, direct aan jullie denken?

Hebben jullie het lef om dit social mediatraject vanaf de start organisatiebreed met beide handen aan te pakken?

Dan hebben wij iets heel tofs, speciaal voor jullie!

Menukaart // CO-CREATIE MAATWERK

Afhankelijk van jullie specifieke wensen, kunnen we samen de ideale begeleiding bij jullie social mediatraject vormgeven.

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van:

  • Vloggende collega’s, die zakelijke blogs voortaan aanbieden als korte krachtige vlogs. Die meer views en interactie gaan opleveren.
  • Collega’s die leren denken in leuke en ludieke social media content.
  • Scorende advertising campagnes, die concrete leads opleveren.
  • Aantrekkelijke online employer branding, om het laagdrempeliger te maken voor potentiële sollicitanten om te solliciteren.
  • De gunst van de consument winnen, door te boeien en binden.
  • Een online expertstatus bereiken, door een snel groeiend aantal volgers op Facebook en Instagram.

Dit is allemaal mogelijk met de bouwstenen op de menukaart hieronder.

KICK-OFF Training(en)

Perfect als aftrap en start van het social mediatraject! De deelnemende collega's krijgen tijdens de kick-off de introductie van het traject met aansluitend een korte training. Bijvoorbeeld: strategie & contentcreatie, vloggen & stories maken, webcare & reputatiemanagement.

Content Coaching
on the job

Samen met jouw collega's wordt wekelijks de content kalender samengesteld bij jullie op de werkvloer. Naast brainstormen over en het vaststellen van de topics, worden tegelijkertijd afspraken gemaakt over wie wat maakt en wanneer dit wordt opgeleverd.

Social media manager & Webcare monitoring

Onze social mediamanager zit de content creators achter de broek aan, zodat content tijdig wordt aangeleverd. Ook zorgt zij ervoor dat alle aangeleverde content wordt geedit in huisstijl, dat social media posts gemaakt en ingepland worden volgens scorende contentformules en op de juiste posttijden.

Groeien met Instagram

Aan de hand van een maatwerk doelgroepplan gaan we profielen die voldoen aan jullie doelgroep met jullie Instagram Business account kennis laten maken. Zo helpen we jullie aan kwalitatieve en vooral relevante volgers, want we willen op den duur natuurlijk conversie!

Bedrijfsvlog
of Social Reporter

Wij bedenken voor jullie video topics, video scripts en video shots. We helpen jullie over eventuele cameravrees heen en krijgen iedereen enthousiast voor de camera! Ook het bewerken van het videomateriaal tot een korte en krachtige video, kan aan ons overgelaten worden.

Advertising & E-mailmarketing automation

Creëer meer leads met scorende advertising campagnes! Laat mensen zich inschrijven voor jullie mailinglijst & genereer automatische upsells.

Nieuwsgierig geworden?

Social Kickstart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders