Insta Groei - Social Kickstart

Maak van jouw Instagram account
een conversieknaller!

Start binnen 72 uur met automagische groei in relevante volgers & ontvang meer organische likes en comments!

Instagram heeft 1 biljoen maandelijkse gebruikers

200 miljoen Instagrammers bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel

60% van de Instagrammers heeft een nieuw product/dienst op Instagram ontdekt

Stel je voor dat...

Gegarandeerde resultaten:

Hoe het werkt...

Groeien op Instagram is moeilijk. Al plaats je met regelmaat toffe content, door het algoritme krijgt deze niet de aandacht die het verdient.

Door de groei van jouw account uit te besteden aan Social Kickstart, behaal je resultaten die een stuk hoger liggen dan wanneer je zelf sporadisch wat groeihandelingen uitvoert.

Wij laten jouw account groeien vanuit de volgende 3 stappen:

Stap #1: Doelgroep definiëren

Samen met jou gaan we je doelgroep op Instagram in kaart brengen. Dit doen we aan de hand van de locaties waaruit je volgers wilt verkrijgen, je concurrenten, maar ook de hashtags die jouw doelgroep gebruikt.

Stap #2: Aandacht trekken

Vanuit de bronnen uit stap 1 gaan we de interactie opzoeken met jouw doelgroep. Jouw account gaat accounts volgen & posts liken. De personen achter deze accounts ontvangen een melding dat jij ze bent gaan volgen of dat je een post geliked hebt.

Stap #3: Nieuwe volgers

Deze personen zullen uit nieuwsgierigheid jouw account checken. Aangezien er specifiek getarget wordt op accounts die hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw profiel, is de kans groot dat zij ook jouw account gaan volgen. Deze werkwijze kan je tientallen nieuwe volgers per week opleveren, als ook een stijging tot wel 35% in het bereik en de interactie op jouw account.

Tientallen nieuwe RELEVANTE volgers per week

Het interactie % en bereik van je posts groeit organisch mee

Automatische start met social selling, voor het versnellen van je salesproces!

Het is echt genieten om te ervaren hoe makkelijk je volgers aantal ineens kan groeien. En de diverse gesprekken met verrassende partijen waar je in belandt door de automatisch verstuurde DM's! Ik ben allergisch voor koude sales, maar dit maakt sales zelfs voor mij leuk!

Instagram Support

waarmee je verder komt!

Maandelijks ruim 1.000 profielen uit jouw doelgroep benaderen, zonder dat het jou tijd kost!

Wie heeft er de tijd voor en zin in om dagelijks tientallen profielen te gaan volgen? En dan geen willekeurige profielen, maar profielen van personen of bedrijven die vallen onder jouw doelgroep. Door dit uit te besteden bespaar je veel kostbare tijd! Daarnaast bouw je in rap tempo een volgers lijst op, waarmee je jouw expert status laat zien aan bezoekers van jouw Instagram profiel.

Automatische start met social selling, voor het versnellen van je verkoopproces!

We geven jou het eerste zetje om “persoonlijk” in contact te komen met nieuwe volgers en ze te activeren om in actie te komen. Voor je het weet hang je aan de telefoon met een potentiële klant!

Waardevolle volgers lijsten opschonen

We krijgen ze allemaal; nepprofielen of robots die jouw profiel volgen. Inactieve volgers die nooit interactie hebben met jouw posts of stories. Deze volgers wil je niet, maar wederom… wie heeft er de tijd voor om deze eruit te filteren? Wij zorgen ervoor dat jouw volgers lijst oprecht blijft. Ben jij een influencer (van nano tot macro)? Dan is dit met name voor jou zeer waardevol! Adverteerders kijken namelijk o.a. naar hoe waardevol de volgers lijst van een influencer is.

120 dagen garantie

RELAX & GENIET

van je dagelijkse groei op Instagram!


Binnen 24-72 uur de eerste resultaten!

120 dagen garantie

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om je vraag alsnog te stellen!

Nee, hiermee koop je geen volgers. Het probleem met volgers kopen, is dat dit vaak nepprofielen of buitenlandse profielen zijn die ineens tot jouw volgers behoren. Je zult snappen dat deze volgers jou niets gaan opleveren, behalve dat jouw volgers aantallen stijgen.

Ik help jou aan kwalitatieve en vooral relevante volgers, want je wilt natuurlijk conversie! Aan de hand van een maatwerk doelgroepplan gaan we profielen die voldoen aan jouw doelgroep met jou kennis laten maken.

Na het plaatsen van je bestelling, duurt het 24 tot 72 uur voor je de resultaten gaat merken.

Zeker weten! Door gebruik te maken van organische marketingtechnieken, opereren we ruim binnen de marges van Instagram. We doen er alles aan om je account veilig te houden.

Dit kan zeker. Je kunt gewoon je content blijven plaatsen. Wel verzoeken we je om je eigen interactie (volgen, liken, reageren, DM’s sturen) tot een noodzakelijk minimum te beperken, zodat we met onze werkzaamheden voor het maximaliseren van de groei van jouw account niet tegen de limieten van Instagram aanbotsen.

Stuur uiterlijk 3 weken voor het einde van je gekozen abonnementsperiode een mail naar kim@socialkickstart.nl. Ik zorg er dan voor dat je abonnement niet automatisch verlengd wordt.

Disclaimer: Deze dienst is mogelijk zolang dit conform de Instagram voorwaarden is toegestaan. Social Kickstart kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele stagnatie of terugloop in de groei van het account.

Social Kickstart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders